0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Dordrecht

Vloer onderhoud Dordrecht

Als u jaren wilt genieten van uw vloer is het onderhoud hiervan belangrijk. Of het nu gaat om een houten vloer of om een laminaat vloer, regelmatig vloer onderhoud zal de vloer beschermen. Daarnaast bevordert u met vloeronderhoud de hygiëne van uw vloer en verhoogt u ook nog eens de levensduur. Wacht nooit te lang met vloeronderhoud. Als er geen of te weinig onderhoud wordt gepleegd moet uw vloer uiteindelijk vervangen of gerenoveerd worden.

Onderhoud vloeren: werkwijze

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw vloer zelf te onderhouden. Let er alleen op dat u niet aan de slag gaat met allesreinigers of agressieve middelen, deze kunnen uw vloer flink beschadigen. Kom bij onze showroom langs om de geschikte middelen aan te schaffen. Wij bieden u een ruim assortiment vloerreinigers, maar ook voor onderhoudsolie kunt u bij ons terecht. Op het etiket staat duidelijk aangegeven hoe u de olie of reiniger dient aan te brengen. Heeft u vragen over een bepaald middel? Ook dan voorzien wij u graag van adviezen.

Wat kunt u zelf nog meer doen?

 • Zorg voor een goede droogloopmat
  Deze zorgt dat vuil en vocht worden opgenomen.
 • Stofzuig regelmatig
  Zand en vuil kunnen uw vloer beschadigen.
 • Plaats viltjes onder uw meubels
  Hiermee voorkomt u krassen en slijtage plekken op uw vloer.
 • Meet de luchtvochtigheid van uw woning regelmatig
  Dit kunt u doen met een hygrometer. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid tussen de 45-65% blijft, om onherstelbare schade te voorkomen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Dordrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606