085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Dordrecht

Vloer onderhoud Dordrecht

Als u jaren wilt genieten van uw vloer is het onderhoud hiervan belangrijk. Of het nu gaat om een houten vloer of om een laminaat vloer, regelmatig vloer onderhoud zal de vloer beschermen. Daarnaast bevordert u met vloeronderhoud de hygiëne van uw vloer en verhoogt u ook nog eens de levensduur. Wacht nooit te lang met vloeronderhoud. Als er geen of te weinig onderhoud wordt gepleegd moet uw vloer uiteindelijk vervangen of gerenoveerd worden.

Onderhoud vloeren: werkwijze

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw vloer zelf te onderhouden. Let er alleen op dat u niet aan de slag gaat met allesreinigers of agressieve middelen, deze kunnen uw vloer flink beschadigen. Kom bij onze showroom langs om de geschikte middelen aan te schaffen. Wij bieden u een ruim assortiment vloerreinigers, maar ook voor onderhoudsolie kunt u bij ons terecht. Op het etiket staat duidelijk aangegeven hoe u de olie of reiniger dient aan te brengen. Heeft u vragen over een bepaald middel? Ook dan voorzien wij u graag van adviezen.

Wat kunt u zelf nog meer doen?

 • Zorg voor een goede droogloopmat
  Deze zorgt dat vuil en vocht worden opgenomen.
 • Stofzuig regelmatig
  Zand en vuil kunnen uw vloer beschadigen.
 • Plaats viltjes onder uw meubels
  Hiermee voorkomt u krassen en slijtage plekken op uw vloer.
 • Meet de luchtvochtigheid van uw woning regelmatig
  Dit kunt u doen met een hygrometer. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid tussen de 45-65% blijft, om onherstelbare schade te voorkomen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606