085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Dordrecht

Vloeradvies in Dordrecht

Vloeren zijn in vele soorten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe moeilijk het is om de vloer te vinden die aansluit bij al uw wensen. Daarom nodigen we u graag uit voor een gesprek met onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u rustig alle mogelijkheden die wij op het gebied van vloeren te bieden doornemen. Wilt u graag een gesprek aangaan met een vloerspecialist? Maak dan een afspraak. We staan in de hele regio Dordrecht voor u klaar en voorzien u tijdens dit gesprek van een eerlijk vloeradvies. Onze vloerspecialisten luisteren naar uw wensen en helpen u met het maken van de beste keuze.

Heeft u ergens anders een mooie vloer gezien? Of heeft u een afbeelding van een vloer die u graag wilt laten leggen? Aan de hand van een foto kunnen wij u precies vertellen om welke vloer het gaat. Wij helpen u met de realisatie van uw woonwensen.

Tevredenheid in Dordrecht

Heeft u een vloer bij ons aangeschaft, maar weet u niet hoe u deze moet onderhouden? Bij onze service horen ook tips en adviezen op het gebied van vloeronderhoud. Wij zorgen voor de juiste middelen en kunnen u zelfs ondersteunen als u uw vloer gaat behandelen. Voor ons is het van groot belang dat u als klant tevreden bent. We doen er daarom ook alles aan om dit te waarborgen. Of het nu gaat om vloeradvies op het gebied van houten vloeren of om tips op het gebied van vloeronderhoud, wij zorgen ervoor dat u het antwoord ontvangt waar u naar op zoek bent.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606