078 - 799 95 55

Vloerenspecialist nodig in Dordrecht?

Vloeradvies in Dordrecht

Vloeren zijn in vele soorten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe moeilijk het is om de vloer te vinden die aansluit bij al uw wensen. Daarom nodigen we u graag uit voor een gesprek met onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u rustig alle mogelijkheden die wij op het gebied van vloeren te bieden doornemen. Wilt u graag een gesprek aangaan met een vloerspecialist? Maak dan een afspraak. We staan in de hele regio Dordrecht voor u klaar en voorzien u tijdens dit gesprek van een eerlijk vloeradvies. Onze vloerspecialisten luisteren naar uw wensen en helpen u met het maken van de beste keuze.

Heeft u ergens anders een mooie vloer gezien? Of heeft u een afbeelding van een vloer die u graag wilt laten leggen? Aan de hand van een foto kunnen wij u precies vertellen om welke vloer het gaat. Wij helpen u met de realisatie van uw woonwensen.

Tevredenheid in Dordrecht

Heeft u een vloer bij ons aangeschaft, maar weet u niet hoe u deze moet onderhouden? Bij onze service horen ook tips en adviezen op het gebied van vloeronderhoud. Wij zorgen voor de juiste middelen en kunnen u zelfs ondersteunen als u uw vloer gaat behandelen. Voor ons is het van groot belang dat u als klant tevreden bent. We doen er daarom ook alles aan om dit te waarborgen. Of het nu gaat om vloeradvies op het gebied van houten vloeren of om tips op het gebied van vloeronderhoud, wij zorgen ervoor dat u het antwoord ontvangt waar u naar op zoek bent.

Verzekerd voor schade?

Dan stellen wij een schaderapportage voor u op die ter goedkeuring wordt voorgelegd aan uw verzekering. Omdat hier bovengemiddeld veel tijd in zit, brengen wij hiervoor €90,- incl BTW in mindering.

Waarom Vloeren Garant?

  • Ruim assortiment
  • Ervaren vakmannen
  • Voor particulieren en bedrijven

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 078 - 799 95 55.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Vloeren leggen
• Vloer renovatie
• Vloeronderhoud
• Vloeradvies
• Voor particulieren en bedrijven

Werkgebied

Dordrecht, Zoetermeer, Sliedrecht, Gouda, Ridderkerk, Zwijndrecht en omstreken

Hoofdvestiging