0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Dordrecht

Vloeradvies in Dordrecht

Vloeren zijn in vele soorten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe moeilijk het is om de vloer te vinden die aansluit bij al uw wensen. Daarom nodigen we u graag uit voor een gesprek met onze specialisten. Tijdens dit gesprek kunt u rustig alle mogelijkheden die wij op het gebied van vloeren te bieden doornemen. Wilt u graag een gesprek aangaan met een vloerspecialist? Maak dan een afspraak. We staan in de hele regio Dordrecht voor u klaar en voorzien u tijdens dit gesprek van een eerlijk vloeradvies. Onze vloerspecialisten luisteren naar uw wensen en helpen u met het maken van de beste keuze.

Heeft u ergens anders een mooie vloer gezien? Of heeft u een afbeelding van een vloer die u graag wilt laten leggen? Aan de hand van een foto kunnen wij u precies vertellen om welke vloer het gaat. Wij helpen u met de realisatie van uw woonwensen.

Tevredenheid in Dordrecht

Heeft u een vloer bij ons aangeschaft, maar weet u niet hoe u deze moet onderhouden? Bij onze service horen ook tips en adviezen op het gebied van vloeronderhoud. Wij zorgen voor de juiste middelen en kunnen u zelfs ondersteunen als u uw vloer gaat behandelen. Voor ons is het van groot belang dat u als klant tevreden bent. We doen er daarom ook alles aan om dit te waarborgen. Of het nu gaat om vloeradvies op het gebied van houten vloeren of om tips op het gebied van vloeronderhoud, wij zorgen ervoor dat u het antwoord ontvangt waar u naar op zoek bent.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Dordrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606