085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Dordrecht

Vloerrenovatie in Dordrecht

Van een houten vloer kunt u jaren genieten als u deze voorziet van regelmatig onderhoud. Begint uw vloer slijtage plekken te vertonen? Of ziet u andere beschadigingen? Dan is vloeronderhoud in de meeste gevallen niet meer mogelijk en kunt u beter een specialist inschakelen voor vloer renovatie. In Dordrecht en omgeving doet u een beroep op onze diensten als u uw vloer weer in oude glorie wilt laten herstellen. Bij vloer herstellen kunt u denken aan:

  • het schuren van uw vloer;
  • het aanbrengen van nieuwe lak;
  • het in de was zetten van uw vloer;
  • vervanging van vloergedeeltes.

Renovatie vloer: werkwijze

Elke vloer is anders, daarom maken wij voor elke renovatie een nieuw actieplan. Dit heeft niet alleen te maken met het materiaal van de vloer, maar ook met de staat waarin de vloer verkeerd en uw persoonlijke voorkeuren. Daarom maken we altijd goede afspraken met u over de werkzaamheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Wilt u uw vloer opknappen en bijvoorbeeld andere plinten laten plaatsen? Of vindt u uw vloer op dit moment te licht van kleur en wilt u deze tijdens de renovatie laten behandelen met een donkere olie? Wij hebben voor al uw wensen een passende oplossing.

Wilt u direct een afspraak maken voor vloer vernieuwen? Of wilt u eerst een inspectie laten uitvoeren door een van onze vloerspecialisten? Wij zijn u in de hele regio Dordrecht van dienst en streven naar uw tevredenheid. U kunt daarom op kwaliteit en een uitgebreide service rekenen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606