0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Dordrecht

Vloerrenovatie in Dordrecht

Van een houten vloer kunt u jaren genieten als u deze voorziet van regelmatig onderhoud. Begint uw vloer slijtage plekken te vertonen? Of ziet u andere beschadigingen? Dan is vloeronderhoud in de meeste gevallen niet meer mogelijk en kunt u beter een specialist inschakelen voor vloer renovatie. In Dordrecht en omgeving doet u een beroep op onze diensten als u uw vloer weer in oude glorie wilt laten herstellen. Bij vloer herstellen kunt u denken aan:

  • het schuren van uw vloer;
  • het aanbrengen van nieuwe lak;
  • het in de was zetten van uw vloer;
  • vervanging van vloergedeeltes.

Renovatie vloer: werkwijze

Elke vloer is anders, daarom maken wij voor elke renovatie een nieuw actieplan. Dit heeft niet alleen te maken met het materiaal van de vloer, maar ook met de staat waarin de vloer verkeerd en uw persoonlijke voorkeuren. Daarom maken we altijd goede afspraken met u over de werkzaamheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Wilt u uw vloer opknappen en bijvoorbeeld andere plinten laten plaatsen? Of vindt u uw vloer op dit moment te licht van kleur en wilt u deze tijdens de renovatie laten behandelen met een donkere olie? Wij hebben voor al uw wensen een passende oplossing.

Wilt u direct een afspraak maken voor vloer vernieuwen? Of wilt u eerst een inspectie laten uitvoeren door een van onze vloerspecialisten? Wij zijn u in de hele regio Dordrecht van dienst en streven naar uw tevredenheid. U kunt daarom op kwaliteit en een uitgebreide service rekenen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Dordrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606