0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Dordrecht

Kunststof vloer

Wanneer u op zoek bent naar een kunststof vloer kiest u voor een vloer die geen naden of kieren toont, makkelijk schoon te houden is, geen vloeistoffen doorlaat en bovendien ook nog eens zeer goed te combineren is met vloerverwarming.

De meest bekende kunststof vloeren in de particuliere markt zijn de PVC en vinyl vloer. Zowel PVC als Vinyl is onderhoudsarm en je kunt met beide vloeren verschillende uitstralingen creëren. Het verschil zit hem in het leggen. PVC komt in stroken, eigenlijk net zoals een plank van een houten vloer. Vinyl komt vaak van een rol, welke gemiddeld vier meter breed zijn. Een mooi voorbeeld om het verschil duidelijk te maken is een kunststof visgraat vloer. Bij een vinyl vloer is dit patroon gedrukt op de rol. Bij PVC worden de stroken in visgraat gelegd.

In het bedrijfsleven kiest men ook vaak voor een kunststof vloer. Hierbij gaat het dan om een kunststof gietvloer. Deze vloeren bestaan uit meerdere componenten en hebben als bijkomend voordeel dat ze bestand zijn tegen zware belasting, ze resistent zijn tegen chemicaliën en antistatische eigenschappen hebben. Zo kan er gekozen worden voor een PMMA-vloer, welke na twee uur weer volledig bruikbaar is. Op deze manier ontstaat er voor uw bedrijf minimaal oponthoud. Andere keuzes zijn bijvoorbeeld een epoxy gietvloer en een PU gietvloer. Een epoxy gietvloer bestaat uit twee componenten en is na uitharden twee keer harder dan beton! Een PU Gietvloer is daarentegen licht elastisch, waardoor de vloer niet keihard wordt en warm aanvoelt.

Kunststof vloer leggen

Wilt u weten wat voor kunststof vloer we in uw woning of bedrijfspand kunnen leggen? Bel dan naar 0800 255 3733. Weet u al welk type vloer u wilt toepassen in uw pand, dan kunt u via de contactpagina een offerte aanvragen of direct een afspraak maken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Dordrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606