085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Dordrecht

Vloer leggen in Dordrecht

Wij leggen en leveren vloeren bij u in Dordrecht. Heeft u een nieuwe vloer bij ons aangeschaft en moet deze nog gelegd worden? Of bent u zat van uw huidige vloer en wilt u uw vloer vervangen door een nieuwe? U kunt bij ons terecht als u uw vloer wilt laten leggen, maar ook als u uw vloer zelf wilt leggen voorzien wij u graag van handige adviezen.

Uw vloerspecialist in Dordrecht

Onze vloerspecialisten leggen uw vloer tegen voordelige tarieven en zorgen altijd voor een nauwkeurige afwerking. Heeft u zelf geen tijd om de ruimte waar de vloer gelegd moet worden vrij te maken van meubels en andere obstakels? Dan nemen wij ook dat graag voor u uit handen. Wij streven naar uw tevredenheid en bieden al onze klanten daarom een uitgebreide service.

Zelf uw vloer leggen?

Wilt u een vloer laten leggen? Laat dit doen door een specialist. Het leggen van een vloer vereist namelijk kennis en vakmanschap. Bent u een doe-het-zelver en wilt u zelf uw vloer leggen? Let dan wel op de volgende factoren:

  • de luchtvochtigheid en temperatuur in uw woning;
  • de ondervloer waar u op gaat leggen;
  • de legmethode, zwevend of vast;
  • het patroon en de legrichting van uw nieuwe vloer.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606