0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Dordrecht

Vloer leggen in Dordrecht

Wij leggen en leveren vloeren bij u in Dordrecht. Heeft u een nieuwe vloer bij ons aangeschaft en moet deze nog gelegd worden? Of bent u zat van uw huidige vloer en wilt u uw vloer vervangen door een nieuwe? U kunt bij ons terecht als u uw vloer wilt laten leggen, maar ook als u uw vloer zelf wilt leggen voorzien wij u graag van handige adviezen.

Uw vloerspecialist in Dordrecht

Onze vloerspecialisten leggen uw vloer tegen voordelige tarieven en zorgen altijd voor een nauwkeurige afwerking. Heeft u zelf geen tijd om de ruimte waar de vloer gelegd moet worden vrij te maken van meubels en andere obstakels? Dan nemen wij ook dat graag voor u uit handen. Wij streven naar uw tevredenheid en bieden al onze klanten daarom een uitgebreide service.

Zelf uw vloer leggen?

Wilt u een vloer laten leggen? Laat dit doen door een specialist. Het leggen van een vloer vereist namelijk kennis en vakmanschap. Bent u een doe-het-zelver en wilt u zelf uw vloer leggen? Let dan wel op de volgende factoren:

  • de luchtvochtigheid en temperatuur in uw woning;
  • de ondervloer waar u op gaat leggen;
  • de legmethode, zwevend of vast;
  • het patroon en de legrichting van uw nieuwe vloer.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Dordrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606