085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Dordrecht

Traprenovatie Dordrecht

Een trap renoveren kunt u om verschillende redenen laten doen. Zo kan de bekleding versleten zijn of u kunt de trap simpelweg niet meer mooi vinden. Er zijn verschillende manieren waarop een oude trap opgeknapt kan worden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van traprenovatie zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Of u nu een open of gesloten trap heeft, wij hebben altijd een oplossing naar uw smaak.

Oude trap opknappen

Net als elke vloer, zijn ook trappen onderhevig aan slijtage. Elke dag wordt de trap gebruikt en dan is het logisch dat ook deze onderhoud nodig heeft. U kunt uw oude houten trap zelf voorzien van een nieuw laagje lak, maar dit is niet altijd voldoende. U kunt ons in dat geval inschakelen om de oude laklagen af te schuren en daarna af te werken met een nieuwe beschermlaag.

Bent u toe aan een volledig nieuwe look voor uw trap? Laat uw trap renoveren met overzettreden. We plaatsen dan dunne planken van parket of laminaat over de bestaande traptreden heen. Beschadigde treden vervangen of repareren wij wanneer dat nodig is. Met deze manier van trap renovatie kunt u op eenvoudige wijze uw trap vernieuwen.

Open trap renoveren

Een open trap oogt heel ruimtelijk, bestaat in allerlei soorten en maten en komt vaak modern over. Voor kinderen kunnen de openingen tussen de treden van een open trap echter gevaarlijk zijn. Kleinere kinderen kunnen tussen de ruimtes door naar beneden vallen. Daarnaast moet rekening gehouden worden met warmteverlies als gevolg van de opstijgende lucht. Het is daarom geen gek idee om een open trap dicht te laten maken door een trapspecialist. Bij deze traprenovatie wordt de ruimte tussen de treden dichtgetimmerd en kan een bedekking naar keuze worden aangebracht om de trap verder aan te kleden. Een andere reden om een open trap te laten renoveren is geluiddemping. Een open trap is behoorlijk gehorig en kraakgevoelig. Door een open trap dicht te laten maken, wordt het geluid aanzienlijk gedempt.

Renovatie trap laten uitvoeren

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? de door ons aangedragen professional is dé specialist voor houten trap renoveren in Dordrecht. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een passende offerte voor u op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606