0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Dordrecht

Traprenovatie Dordrecht

Een trap renoveren kunt u om verschillende redenen laten doen. Zo kan de bekleding versleten zijn of u kunt de trap simpelweg niet meer mooi vinden. Er zijn verschillende manieren waarop een oude trap opgeknapt kan worden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van traprenovatie zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Of u nu een open of gesloten trap heeft, wij hebben altijd een oplossing naar uw smaak.

Oude trap opknappen

Net als elke vloer, zijn ook trappen onderhevig aan slijtage. Elke dag wordt de trap gebruikt en dan is het logisch dat ook deze onderhoud nodig heeft. U kunt uw oude houten trap zelf voorzien van een nieuw laagje lak, maar dit is niet altijd voldoende. U kunt ons in dat geval inschakelen om de oude laklagen af te schuren en daarna af te werken met een nieuwe beschermlaag.

Bent u toe aan een volledig nieuwe look voor uw trap? Laat uw trap renoveren met overzettreden. We plaatsen dan dunne planken van parket of laminaat over de bestaande traptreden heen. Beschadigde treden vervangen of repareren wij wanneer dat nodig is. Met deze manier van trap renovatie kunt u op eenvoudige wijze uw trap vernieuwen.

Open trap renoveren

Een open trap oogt heel ruimtelijk, bestaat in allerlei soorten en maten en komt vaak modern over. Voor kinderen kunnen de openingen tussen de treden van een open trap echter gevaarlijk zijn. Kleinere kinderen kunnen tussen de ruimtes door naar beneden vallen. Daarnaast moet rekening gehouden worden met warmteverlies als gevolg van de opstijgende lucht. Het is daarom geen gek idee om een open trap dicht te laten maken door een trapspecialist. Bij deze traprenovatie wordt de ruimte tussen de treden dichtgetimmerd en kan een bedekking naar keuze worden aangebracht om de trap verder aan te kleden. Een andere reden om een open trap te laten renoveren is geluiddemping. Een open trap is behoorlijk gehorig en kraakgevoelig. Door een open trap dicht te laten maken, wordt het geluid aanzienlijk gedempt.

Renovatie trap laten uitvoeren

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? de door ons aangedragen professional is dé specialist voor houten trap renoveren in Dordrecht. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken uw wensen en stellen een passende offerte voor u op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Dordrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606