0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Dordrecht?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Dordrecht

PVC Vloeren Dordrecht

Een PVC vloer combineert het gemak van een kunststof vloer met de uitstraling van een houten of natuursteen vloer. Daarnaast is deze vloer een betaalbare oplossing wanneer u een houten vloer of natuurstenen vloer te duur vindt. Wanneer u besluit voor een PVC vloer te gaan, dan heeft u de keuze tussen een PVC click vloer en een verlijmde PVC vloer. Een PVC click vloer wordt zwevend gelegd op een ondervloer en is daarmee ook geschikt om zelf te leggen. Dit maakt de vloer wat goedkoper dan een verlijmde PVC vloer. Bij een verlijmde PVC vloer moet de ondergrond geëgaliseerd worden, zodat er geen oneffenheden te zien zijn in de vloer. Daarna worden de PVC stroken op de geëgaliseerde ondergrond gelijmd. U kunt de vloerstroken in de lengte of breedte laten leggen, maar ook in diverse patronen, zoals een visgraat.

De voordelen van een PVC vloer

  • onderhoudsvriendelijk
  • waterafstotend
  • hygiënisch
  • uitstraling van echt hout / natuursteen
  • krasvast
  • geschikt voor vloerverwarming / verkoeling
  • geluidsisolerend
  • warmte-isolerend
  • zeer sterk
  • duurzaam

PVC vloeren kennen geen echte nadelen. Maar natuurlijk geldt ook voor een PVC vloer dat het toepassen van vilt onder uw meubelen en goed onderhoud de vloer langer mooi houden.

Onderhoud PVC vloer

Wanneer wij klaar zijn met uw PVC vloer leggen, dan kunt u zelf onderhoud plegen aan uw PVC vloer, waardoor de vloer nog langer meegaat. PVC vloer onderhoud is zeer gemakkelijk. Loszittend vuil en stof verwijderd u het makkelijkst door te stofzuigen. Wilt u strepen en hardnekkiger vuil verwijderen, dan kunt u de vloer na het stofzuigen dweilen. Het enige waar u hierbij om hoeft te denken is dat u geen product als was of zeep gebruikt. Hierdoor ontstaat een vettige laag op uw vloer waardoor het juist vuil aantrekt en strepen gaat vertonen. Gebruik daarom een speciaal ontwikkelde PVC reiniger wanneer u uw vloer wilt dweilen.

Mocht uw PVC vloer toch onverhoopt beschadigen, dan is herstel bij een verlijmde PVC vloer erg makkelijk. Doordat er geen verbinding zit tussen de planken kunnen wij makkelijk enkele delen weghalen en nieuwe stroken plaatsen.

Overtuigd van een PVC vloer? Bel ons dan op 0800 255 3733 om een afspraak te maken en wij kijken met u naar de beste PVC vloer voor uw woning. Wilt u direct een offerte? Deze kunt u hier aanvragen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Dordrecht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606